Våre tjenester

Zendesk lisenser

Kundelab er en godkjent Zendesk Select Partner og selger Zendesk lisenser. Mange synes det er vanskelig å vite hvilke lisenser man har behov for i starten. Ved bestilling via Kundelab, vil vi gå igjennom deres behov og sikre at dere velger riktig lisensnivå for å oppnå deres målsetninger.

Implementering av ny løsning

For å sikre en skalerbar løsning og full utnyttelse av alle funksjoner så velger mange å få hjelp av en erfaren Zendesk konsulent. Vi tar eierskap til hele prosjektet og bistår dere igjennom reisen. Vi setter oss godt inn i deres forretning og sikrer at systemet underbygger deres målsetninger.

Tilpasninger og effektivisering

Vi kan bistå dere med tilpasninger og veiledning slik at løsningen deres fungerer optimalt. Dette kan være alt fra installasjon og konfigurasjon av applikasjoner, avanserte arbeidsflyter, effektivisering og skalerbarhet, visninger, bedre rapporter, nye kanaler og lignende.

Opplæring

Vi tilbyr et komplett opplæringsløp via videomøte eller on-site hos dere. Opplæringen tilpasses deres behov, normalt som en kombinasjon av undervisning og individuelle oppgaver. God opplæring sikrer de ansatte riktige forutsetninger for å gi eksepsjonelle kundeopplevelser.

Integrasjoner og app-utvikling

Mye kan løses med ferdigutviklede apps i Zendesk sin appstore. I de tilfellene hvor man derimot har behov for egenutviklede applikasjoner eller integrasjoner så kan Kundelab sammen med partnere bygge spesialtilpassede integrasjoner som knytter deres systemer til Zendesk.

Zendesk administrator til leie

Har dere et jevnlig behov for små endringer, onboarding av nye ansatte, nye rapporter eller lignende, men ikke nødvendigvis behov for en fulltidsstilling? Med Kundelab kan dere få en kompetent Zendesk konsulent som kjenner deres system og bistår innenfor en avtalt ramme.

Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe dere